Klantbeleving

Deel je beeldscherm en VERDRIEVOUDIG jouw zichtbaarheid in je directe omgeving

Betere klantbeleving door lokale samenwerkingsverbanden

De ultieme klantbeleving

De ultieme klantbeleving begint bij het begrijpen van wie je klant is en hoe een klant met je bedrijf in contact staat. Er zijn verschillende momenten waarop een klant met je bedrijf in aanraking komt. En ieder moment laat een bepaalde indruk achter. Is die indruk goed en consistent, dan is de kans groot dat de klant je zal blijven opzoeken. Is dat niet het geval dan gaat de klant bewust of onbewust op zoek naar een alternatief.

Herkenning is dus essentieel!

Want wist je dat zo’n 98% van de consumenten je winkel gewoon voorbij loopt? (Bron: CityTraffic) Het merendeel van consumenten die wel in de buurt van je winkel is, kiest er dus voor om niet binnen te stappen.

Wat is de oplossing?

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van beeldscherm adverteren op de winkellocatie, voeg je een stukje beleving toe, wat weer bijdraagt aan de herkenning van het bedrijf. Als die herkenning ook nog eens terugkomt op de winkelvloer van andere nabijgelegen winkellocaties zal het effect extra groot zijn en men eerder de winkel binnen stappen dan daarvoor.

Stel je voor...

Je bent bloemist en maakt gebruik van beeldscherm adverteren. De klanten worden dan tijdens het samenstellen van een boeket geïnformeerd over de openingstijden en de andere diensten van jouw bedrijf. Zoals bijvoorbeeld de opmaak van trouwboeketten of de workshop bloemschikken. Iets wat klanten anders niet snel zou zijn opgevallen. Doordat de advertentie van de banketbakker ook voorbij komt wordt de klant daarnaast geattendeerd op de aanwezigheid van dit bedrijf verderop in de straat. Wat de kans vergroot dat deze klant hier even langs gaat voor een boodschap en visa versa.

Meer klanten

door meer bezoekers

Gratis adverteren

bij de buren

Bedrijfspresentatie

in HD kwaliteit

VER-10-VOUDIG JE ZICHTBAARHEID

Ons premium aanbod

Wat krijg je voor €479,- ALL-IN?
 • Gratis plaatsing digitaal scherm 32 inch.
 • Gratis ontwerp van een presentatie.
 • Direct live op 10 andere lokale schermen.
 • Gratis presenteren op eigen scherm (max 3).
 • Vertoning logo, weersvoorspelling & tijdsaanduiding
 
 Belangrijk:
 • Geen langdurig contract, geen borg, geen opstartkosten, geen maandelijkse kosten.
 • Concurrerende bedrijven mogen niet bij elkaar adverteren.
 • Het scherm en PC blijven wel eigendom van DisplayShare.
 •  Aanbod geldt alleen voor winkellocaties, wachtruimtes van tandartsen / huisartsen , zwembaden en sportverenigingen. 
 • Ook toepasbaar op bestaande (narrowcasting) schermen
 • Actie loopt tot  1 september 2018.

Deel je beeldscherm en verdrievoudig je zichtbaarheid in je directe omgeving.

LupaLokaal biedt een uniek marketingsysteem op de winkellocatie. Met de beeldschermen van DisplayShare.nl kun je “groot” adverteren in je eigen winkel en die van een ander. Ondernemers kunnen schermen met elkaar delen, waardoor het aanbod op verschillende winkelvloeren aan klanten kan worden getoond. En dat voor een prijs waar je het niet voor hoeft te laten!

Verdrievoudig je zichtbaarheid

De schermen van DisplayShare hangen altijd op een goede zichtlocatie binnen de winkels of bedrijven. Door het delen van het beeldscherm met andere ondernemers in de omgeving kun je de zichtbaarheid van je eigen bedrijfspresentatie verdrievoudigen.

Jouw bedrijfspresentatie wordt namelijk doorlopend op de gewenste schermen getoond. Zeker 3000 vertoningen per maand. De kracht van herhaling maakt dat je bedrijf onmogelijk te missen is voor de voorbijgaande consument. Hiermee vergroot je de kans dat (nieuwe) klanten jou met een extra klantbezoek verrassen.

De voordelen van beeldscherm adverteren:

De tijd dat klanten in de winkel verblijven, is gestegen. En de omzet ook!​
Frank Tartwijk
De ARA dier en zorg

De presentatie worden opgemaakt in HD kwaliteit waardoor deze goed opvallen. Elke template is 6 seconden in beeld en wordt gemiddeld elke 3 minuten herhaald. Voor wat betreft de invulling van de presentatie kunnen wij met je meedenken en deze voor je opmaken. Standaard adviseren we je om een template te ontwikkelen die bijdraagt aan de branding van je bedrijf. Deze bestaat uit een mooi beeld, de naam van het bedrijf, een slogan, een like us op facebook pagina en de contactgegevens. Maar je kunt ook denken aan een promotie template specifiek voor je Facebook pagina of bezorgservice die je wilt promoten. Heb je regelmatig aanbiedingen? Dan ontwikkelen we een standaard template die eenvoudig zelf aan te passen is

[Voorbeeld kapper]

[Voorbeeld bloemenwinkel]

DisplayShare is betaalbaar!

Heb je een winkellocatie, dan zijn de kosten voor een 32 inch scherm eenmalig 120 euro exclusief BTW per scherm. Wil je een groter scherm, dan kan dat ook. Voor een 42 inch scherm betaal je 180 euro exclusief BTW. Deze prijzen zijn inclusief de kosten voor het ophangen, software, het ontwerp van 1 gratis template en adverteren bij 3 andere ondernemers. Je krijgt per direct toegang tot de online web-applicatie, waarbij je tot 3 eigen templates kunt uploaden en aanpassen. Wil je bij meer dan 3 locaties adverteren, dan kan dat tegen 8 euro excl. BTW per scherm, per maand. Meerdere advertentie templates laten afwisselen binnen een campagne kan zonder meerkosten!

Geen winkellocatie en toch adverteren?

Heb je geen winkellocatie, maar wil je wèl profiteren van adverteren op drukbezochte winkellocaties? Dat kan dat ook! Voor 8 euro excl. BTW per scherm, per maand. Een kortere periode kan ook. Je betaalt dan alleen voor de dagen dat je campagne live staat. Het ontwerpen van een template kost 25 euro exclusief BTW. Het gebruik van de online web-applicatie is gratis.

De voordelen van beeldscherm adverteren

Inmiddels zijn er meer dan 160 locaties in Nederland die gebruik maken van de schermen van DisplayShare.nl. Wil jij ook een beeldscherm en je zichtbaarheid verdrievoudigen? Neem dan contact op door je naam en e-mail adres in vullen. Je hoort dan z.s.m. van ons.

Wil je een beeldscherm en je zichtbaarheid verdrievoudigen?