De kracht van een lokale marktplaats

Koopplein.nl maakt zich sterk voor het online ondernemerschap in elke gemeente, waarbij de nadruk ligt op e-commerce en lokale marketing.

Veel ondernemers komen in de problemen, omdat ze geen vuist kunnen maken tegen het internetgeweld van de grote nationale en internationale online aanbieders. Het is onmogelijk voor een ondernemer om alléén op te boksen tegen deze online concurrentie. De producten of diensten op de website van de ondernemer (als die al een website heeft) tegen de duizenden producten die bijvoorbeeld Kieskeurig.nl communiceert op haar website. Welke website zal de consument vaker bezoeken?

Gezamenlijk zijn lokale ondernemers wél in staat om te kunnen concurreren met deze online aanbieders. Samen op één lokaal platform, waar consumenten en ondernemers, in de eigen gemeente, alles kunnen kopen en verkopen. Niet alleen winkelproducten, maar ook dienstverleners, zoals de boekhouder, elektricien, loodgieter, stomerij, uitzendbureau, fysiotherapeut etc. etc.

Wanneer ondernemers bereid zijn te adverteren op een internet platform zoals Koopplein.nl, wordt het aanbod completer en aantrekkelijker. Lokaal en regionaal doet men hier consumenten een heel groot plezier.

Waarom Koopplein.nl

Natuurlijk moet de Koopplein ondernemer ook geld verdienen. Toch willen wij het beste en goedkoopste alternatief zijn voor alle ondernemers die behoefte hebben aan meer online zichtbaarheid.

Alternatieven zoals Google, Facebook etc. kunnen door een ondernemer als duur en complex worden ervaren. Maar ook met het inzetten van deze middelen is het moeilijk opboksen tegen de grote marktpartijen.

Koopplein.nl biedt een betaalbare alternatief. Elke Nederlandse gemeente heeft een lokaal online platform. Daarnaast worden alle adverteerders periodiek vermeld op de social media kanalen en e-mail nieuwsbrieven van een lokaal Koopplein.

Bijna 90% van alle consumenten oriënteert en koopt op internet producten en/of diensten. E-commerce platformen zoals Koopplein.nl zitten vlak voor de koopbeslissing van een consument en zijn daardoor heel aantrekkelijk voor ondernemers.

Gedrukte media

Veel ondernemers plaatsen met grote regelmaat advertenties in de gedrukte media. Dit kost al snel 100 tot 300 euro per week. Bij Koopplein.nl kan men al instappen voor € 14,95 per maand. Voor dit bedrag kan men 24/7 rubrieksadvertenties plaatsen die zichtbaar worden voor iedereen. Tegen een meerprijs kan men een banner, promobloc of button plaatsen in één van de 24 rubrieken en krijgt men een eigen responsive en interactieve bedrijvenpagina.

In de nabije toekomst kan men ook de eigen webshop koppelen aan Koopplein.nl. De complete inhoud van de webshop wordt automatisch ingeladen en vervolgens getoond in alle van toepassing zijnde rubrieken op Koopplein.nl/Rijswijk

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur mij dan een bericht per mail of bel op 06-11696812.

Henry Hartgring

LupaLokaal.nl

T. 06-11696812

E. henry@lupalokaal.nl

Henry Hartgring: Ik ben eigenaar van LupaLokaal en online- en marketing specialist. Na jarenlang in de automotive te hebben gewerkt heb ik in 2016 besloten het roer om te gooien en als ondernemer verder te gaan. Mijn passie is om mensen te inspireren en tot nieuwe dingen te laten komen. Ik richt mij op de verbinding van online zichtbaarheid en offline dienstverlening van ondernemers. Nog geen LinkedIn connectie? Maak dan contact. Ik link graag met je.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *