Marketing Advies

Welke ene actie moet jij ondernemen om te groeien met jouw bedrijf?

Een pragmatische aanpak

De klanteisen zijn tegenwoordig hoog en de marketingmogelijkheden oneindig. Waar het uiteindelijk om draait, is dat ondernemers het meest gebaat zijn bij een pragmatische aanpak. D.w.v. leuke en relevante campagnes die (online) zichtbaar zijn voor jouw doelgroep.

Begin bij het begin...

Voor een pragmatische aanpak is het belangrijk om eerst meer te weten over je bedrijf en de producten en/of diensten die je aanbiedt. Op basis van een gesprek zullen we een marktbewerkingsadvies uitwerken waarin de campagne en de doelstellingen helder worden omschreven. De campagne zal vervolgens in een marketing kalender worden verwerkt, zodat je precies weet wanneer er iets van start gaat.

Wij begeleiden jou vervolgens vanaf de start bij alle stappen die je moet zetten om meer (online) succes te halen.

Jarenlange retail ervaring

Advies op maat

Duurzame relatie

De consument verandert...

Je realiseert dat de consument veranderd is. Dat hij of zij minder vaak naar je bedrijf komt. Dat die klant zelf al meer informatie heeft verzameld wanneer hij/zij jouw bedrijf binnen stapt. Dat die consument mondiger is geworden. En dat je op al die veranderingen een antwoord moet vinden.

Je zoekt naar de kansen die er nu liggen...

... naar een omslagpunt voor jouw bedrijf...

... zodat je meer groei ziet in jouw resultaten

En tja… het vinden van dat antwoord, dat is wel ont-zet-tend belangrijk voor je. Want die omzet die je nu misloopt, die zou wel betekenen dat je eindelijk je onderneming kan uitbreiden of verbouwen. Dat zou ervoor zorgen dat je een extra medewerker kan aannemen, zodat jij vaker aan je winkel kan werken in plaats van erin. Die zou ervoor zorgen dat je jezelf en je familie een beter belegde boterham kan bezorgen. 

Kortom: je weet dat er werk aan de winkel is!

  • Je wil meer klanten naar je winkel leiden. Je bent al actief, maar het resultaat moet of kan naar jouw idee nog groeien. Je wil leren hoe je die klant van vandaag (en morgen) verleid, zodat je winkel iedere dag opnieuw gevuld is.
  • Je wil meer wil verkopen aan je klanten. Niet door opdringerig of agressief te zijn, maar wel door je klanten (op een eerlijke manier) te verleiden. Je hebt je transactiebedrag de afgelopen jaren misschien zien stijgen, maar je wilt doorpakken en bent op zoek naar hoe dat kan.
  • Je wil met kop en schouders boven je concurrentie uitsteken. Of het nu gaat om online, offline of multichannel retailers: jij wil ze allemaal verslaan. Je ziet dat het verschil tussen jou en je concurrende collega ‘s nu nog (te) klein is, en wil weer een voorsprong nemen.
  • Je wil een begrip maken van jouw winkel. Van heinde en verre klanten trekken die niet kunnen wachten om te zien wat jouw winkel te bieden heeft. Je wil ontdekken hoe je ervoor zorgt dat klanten een blokje omrijden voor je winkel en je de band met je doelgroep versterkt.

Ons advies

Wij inspireren je graag met onze frisse, deskundige blik en adviseren je hoe jezelf het beste presenteert naar potentiële klanten. Wij helpen richting te bepalen, voor de beste aanpak te kiezen en op een kostenefficiënte manier meer impact te realiseren bij bestaande én nieuwe klanten. Altijd met als doel: aantoonbaar meer klanten en omzet.

“Groei begint aan het einde van je comfortzone”

Wat kun je van ons verwachten?

Door onze brede ervaring en nauwe samenwerking met verschillende specialisten kunnen wij alle marketing- & communicatieaspecten voor je verzorgen. Van een bondig, helder en praktisch marketingadvies voor het verkrijgen van meer klanten, tot en met de realisatie van impactvolle campagnes en effectieve communicatiemiddelen. Zoals een nieuwe, moderne website of een actie op Facebook of Google.

Aanpak
Bij voorkeur beginnen we met een grondige analyse van de huidige marketing- & communicatieuitingen, zoals de website, Facebookpagina, vindbaarheid in Google, folders en het bedrijfspand. Wij geven duidelijk en helder aan waar wij verbeterkansen zien en hoe die op slimme wijze te realiseren.

Wij begeleiden jou vervolgens vanaf de start bij alle stappen die je moet zetten om meer (online) succes te halen.